HTML

Életváltó

Lesz szó önmegismerési folyamatokról, küzdelmekről, boldogságcseppekről, félelmekről, családról, gyerekekről, esti mesékről, türelemről, élvezetekről, naplementéről, barátokról, önbizalomról, adottságokról, mezőkről, testvérről, társról, elbizakodottságról, génekről, apáról és anyáról, csillagokról, sportról, hitről, tengerről és óceánról, Istenről és Sátánról, beszédhibáról, álmokról, holdról, nagyiról, zenéről, harmóniáról, mennyországról és pokolról, és mindenről, ami kapcsolatban áll a csodával.

Friss topikok

  • Dechert Áron: Hát... Ilyen szilárd következtetéseket még nem mernék levonni, de lehetséges, erre jutunk majd. (2015.02.03. 11:02) Jel
  • Dechert Áron: Azon vagyok fater, hiszen erről (is) beszéltünk, hogy csak így van értelme... (2014.09.29. 22:27) Itiner - mert nincs egyetlen legjobb út
  • Dechert Áron: Ünneplés megvolt, nem ráülésre próbálok odafigyelni, kesztyűvel pedig - amelyeket fel kell venni -... (2014.07.29. 16:05) 216/151 - és ami mögötte van
  • Dechert Áron: @kiborít: Jaja. Határidők...:-) sokszor már úgy érzem: a privát életben nem is nagyon szabadna hat... (2014.07.22. 11:23) Egy kis ember Nagy terve
  • Dechert Áron: @hezitálós: Örülök, amikor olyan visszajelzés érkezik, amelyikről érzem: nemcsak magamnak mutat je... (2014.06.30. 13:27) Amikor... (boldog meglepődött vagy)

Címkék

Váltó

2014.06.05. 17:27 Dechert Áron

fot_28_1401982032.JPG_1632x1224

Kacérkodom a gondolattal jó ideje. Hogy írok nemcsak magamnak. Hanem úgy minden mindegy alapon (ez persze nem igaz…) kifelé is. Kicsit levetkőzve, mezítelenül, kijelentést kérdéssel vegyítve, hogy a reakció interakció (is) legyen. Az utolsó impulzust, mint ahogyan a mostani élethelyzetemben számos, számomra igazán fontos kérdésben, ehhez is Kátai Gábor biztosította. Gábor a barátom, mentorom, lelki társam. Gábor látszólag most nincs itt, nincs közöttünk. Arcát, mosolyát fényképeken, videókon láthatjuk vissza. Egyébiránt természetesen nagyon is itt van. Mióta szülővárosában, Táton elbúcsúztunk a testétől, azóta a kapcsolatunk mélyebb, intenzívebb.

Azt gondolom arról van szó, hogy eddig bírtam magamban tartani a felfedezést, amit tettem Gábor halála óta. És mivel azt megtanultam tőle, hogy a hozzáadott érték intézménye rendszerektől függetlenül folyamatosan ápolandó felépítmény, így hát megpróbálkozom elmesélni a csodát, amit kaptam tőle. Lesz szó önmegismerési folyamatokról, küzdelmekről, boldogságcseppekről, félelmekről, családról, gyerekekről, esti mesékről, türelemről, élvezetekről, naplementéről, barátokról, önbizalomról, adottságokról, mezőkről, testvérről, társról, elbizakodottságról, génekről, apáról és anyáról, csillagokról, sportról, hitről, tengerről és óceánról, Istenről és Sátánról, beszédhibáról, álmokról, holdról, nagyiról, zenéről, harmóniáról, mennyországról és pokolról, és mindenről, ami kapcsolatban áll a csodával.

Egy biztos, a – maximum – alaphelyzetben lévő váltómat meg kellett érintenem, majd meg kellett mozdítanom ahhoz, hogy a váltó elmozduljon. Erre 36 évig nem voltam képes. A gépezet még nem mozog, de az esély nálam, hogy egyszer duruzsoljon a motor.

Meg nálad, hogy segíts ebben nekem, magadnak. Meg akinek szüksége lehet, annak.

Hogy milyen egyszerű gyengének lenni, arról jelentkeznék legközelebb.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletvalto.blog.hu/api/trackback/id/tr36281516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herendi Tamás 2014.06.06. 07:09:59

Tisztellek Barátom a végtelenségig! Kitartást Neked ehhez is! Csókollak
süti beállítások módosítása