HTML

Életváltó

Lesz szó önmegismerési folyamatokról, küzdelmekről, boldogságcseppekről, félelmekről, családról, gyerekekről, esti mesékről, türelemről, élvezetekről, naplementéről, barátokról, önbizalomról, adottságokról, mezőkről, testvérről, társról, elbizakodottságról, génekről, apáról és anyáról, csillagokról, sportról, hitről, tengerről és óceánról, Istenről és Sátánról, beszédhibáról, álmokról, holdról, nagyiról, zenéről, harmóniáról, mennyországról és pokolról, és mindenről, ami kapcsolatban áll a csodával.

Friss topikok

  • Dechert Áron: Hát... Ilyen szilárd következtetéseket még nem mernék levonni, de lehetséges, erre jutunk majd. (2015.02.03. 11:02) Jel
  • Dechert Áron: Azon vagyok fater, hiszen erről (is) beszéltünk, hogy csak így van értelme... (2014.09.29. 22:27) Itiner - mert nincs egyetlen legjobb út
  • Dechert Áron: Ünneplés megvolt, nem ráülésre próbálok odafigyelni, kesztyűvel pedig - amelyeket fel kell venni -... (2014.07.29. 16:05) 216/151 - és ami mögötte van
  • Dechert Áron: @kiborít: Jaja. Határidők...:-) sokszor már úgy érzem: a privát életben nem is nagyon szabadna hat... (2014.07.22. 11:23) Egy kis ember Nagy terve
  • Dechert Áron: @hezitálós: Örülök, amikor olyan visszajelzés érkezik, amelyikről érzem: nemcsak magamnak mutat je... (2014.06.30. 13:27) Amikor... (boldog meglepődött vagy)

Címkék

Útravaló magamnak/nektek

2014.07.24. 18:18 Dechert Áron

Köszönhetően számos körülménynek, az utóbbi három hónapban  - fogalmazzunk óvatosan - a mindennapok közegében más jelleggel és más ritmusban mozogtam, mint előtte 35 évig. Hogy miért éppen most dobta ezt a gép, már nem igazán foglalkozom vele. Egyelőre háladallamokat fogalmazok hol ennek, hol annak. Ezen tevékenységek közben/után most már majdnem mindig ugyanazt a konklúziót horgászom ki a mélyből: a harmóniát megformázni, konzerválni és magamévá tenni csak én tudom. Jó hír, hogy ezt a megtapasztalást már senki nem veheti el tőlem, kicsit harcosabb az, hogy hozzávetőlegesen látom azt is: temérdek tennivalóm van.

Jelesül most éppen az, hogy az utam legelején leszögezzem magamnak/nektek: már tudom hogy a legfontosabb harcokat egyedül fogom megvívni, de ahhoz még gyenge vagyok, hogy azokat a támogató és segítő energiákat, amelyeket az utóbbi hetekben irgalmatlan boldog lelkülettel fogadok, ne használjam fel az útirány kijelöléséhez. 

Így hát, bár már nem terveztem bejelentkezést Nagyatád előtt, ezzel a dallal szeretném megköszönni mindennek és mindenkinek az elmúlt 3 hónapot. Ott lesz a fülemen szombaton.

Azon embertársaim pedig akik kicsit túlsúlyosak, és/vagy hiányzik valami az életükből, de nem tudják megfogalmazni hogy mi az, és/vagy keresik a harmóniát, de sehogy sem találják, és/vagy nincs merszük ahhoz, hogy elkezdjenek belülre figyelni, nos... Rettegjenek, mert ha túlélem Nagyatádot, hívom őket egy utazásra. Merthogy feladat lészen, nem kis feladat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletvalto.blog.hu/api/trackback/id/tr646541473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása